Agustus 2014
Karo/Katiga 1936
WUKU
BHATARA
MINGGU KE
Matal
Bhatara Sakri
31
Uye
Bhatara Kuwera
32
Menail
Bhatara Citrayoga
33
Prangbakat
Bhatara Bisma
34
Bala
Bhatara Durga
35
Ugu
Bhatara Singajalma
36
MINGGU
nama hari
Sunday
Nichiyobi
Sing Chi Rek
8 Buruk
25.00%
Karo
3
Pasah Wage
15 Sangat Buruk
1.06%
Karo
10 purnama
Beteng Umanis
7 Sangat Buruk
1.06%
Karo
17
Kajeng Pon
14 Sangat Buruk
1.06%
Karo
24
Pasah Kliwon
6 Sedang
41.21%
Katiga
31
Beteng Paing
SENIN
nama hari
Monday
Getsuyobi
Sing Chi Ik
9 Buruk
31.44%
Karo
4
Beteng Kliwon
1 Sangat Buruk
1.06%
Karo
11
Kajeng Paing
8 Sangat Buruk
1.06%
Karo
18
Pasah Wage
15 Sangat Buruk
1.06%
Karo
25 tilem
Beteng Umanis
SELASA
nama hari
Tuesday
Kayobi
Sing Chi El
10 Buruk
19.13%
Karo
5
Kajeng Umanis
2 Sangat Buruk
1.06%
Karo
12
Pasah Pon
9 Sangat Buruk
1.06%
Karo
19
Beteng Kliwon
1 Buruk
24.47%
Katiga
26
Kajeng Paing
RABU
nama hari
Wednesday
Suiyobi
Sing Chi San
11 Buruk
27.74%
Karo
6
Pasah Paing
3 Sangat Buruk
1.06%
Karo
13
Beteng Wage
10 Sangat Buruk
0.00%
Karo
20
Kajeng Umanis
2 Buruk
24.47%
Katiga
27
Pasah Pon
KAMIS
nama hari
Thursday
Mokuyobi
Sing Chi She
12 Sangat Buruk
10.15%
Karo
7
Beteng Pon
4 Sangat Buruk
2.34%
Karo
14
Kajeng Kliwon
11 Sangat Buruk
2.34%
Karo
21
Pasah Paing
3 Buruk
24.47%
Katiga
28
Beteng Wage
JUMAT
nama hari
Friday
Kin'yobi
Sing Chi U
6 Buruk
30.63%
Karo
1
Beteng Paing
13 Buruk
16.07%
Karo
8
Kajeng Wage
5 Sangat Buruk
1.06%
Karo
15
Pasah Umanis
12 Sangat Buruk
2.34%
Karo
22
Beteng Pon
4 Buruk
24.47%
Katiga
29
Kajeng Kliwon
SABTU
nama hari
Saturday
Doyobi
Sing Chi Lioek
7 Buruk
30.28%
Karo
2
Kajeng Pon
14 Buruk
27.74%
Karo
9
Pasah Kliwon
6 Sangat Buruk
0.00%
Karo
16
Beteng Paing
13 Sangat Buruk
2.34%
Karo
23
Kajeng Wage
5 Sangat Buruk
0.00%
Katiga
30
Pasah Umanis
INGKEL
Mina Manuk Taru Buku Wong Sato