Agustus 2015
Karo/Katiga 1937
WUKU
BHATARA
MINGGU KE
Langkir
Bhatara Kala
31
Medangsia
Bhatara Brahma
32
Pujut
Bhatara Guritna
33
Pahang
Bhatara Tantra
34
Krulut
Bhatara Wisnu
35
Merakih
Bhatara Surenggana
36
MINGGU
nama hari
Sunday
Nichiyobi
Sing Chi Rek
3 Sangat Buruk
1.06%
Karo
2
Beteng Pon
10 Sangat Buruk
1.06%
Karo
9
Kajeng Kliwon
2 Sangat Buruk
8.60%
Katiga
16
Pasah Paing
9 Sedang
42.69%
Katiga
23
Beteng Wage
1 Buruk
18.09%
Katiga
30
Kajeng Umanis
SENIN
nama hari
Monday
Getsuyobi
Sing Chi Ik
4 Sangat Buruk
1.06%
Karo
3
Kajeng Wage
11 Sangat Buruk
1.06%
Karo
10
Pasah Umanis
3 Buruk
24.47%
Katiga
17
Beteng Pon
10 Sedang
53.20%
Katiga
24
Kajeng Kliwon
2 Sedang
47.86%
Katiga
31
Pasah Paing
SELASA
nama hari
Tuesday
Kayobi
Sing Chi El
5 Sangat Buruk
1.06%
Karo
4
Pasah Kliwon
12 Sangat Buruk
2.34%
Karo
11
Beteng Paing
4 Sangat Buruk
11.40%
Katiga
18
Kajeng Wage
11 Buruk
36.05%
Katiga
25
Pasah Umanis
RABU
nama hari
Wednesday
Suiyobi
Sing Chi San
6 Sangat Buruk
0.00%
Karo
5
Beteng Umanis
13 Sangat Buruk
2.34%
Karo
12
Kajeng Pon
5 Buruk
24.47%
Katiga
19
Pasah Kliwon
12 Buruk
26.68%
Katiga
26
Beteng Paing
KAMIS
nama hari
Thursday
Mokuyobi
Sing Chi She
7 Sangat Buruk
2.34%
Karo
6
Kajeng Paing
14 Sangat Buruk
2.34%
Karo
13
Pasah Wage
6 Buruk
24.47%
Katiga
20
Beteng Umanis
13 Sedang
39.54%
Katiga
27
Kajeng Pon
JUMAT
nama hari
Friday
Kin'yobi
Sing Chi U
8 Sangat Buruk
1.06%
Karo
7
Pasah Pon
15 Sangat Buruk
1.06%
Karo
14 tilem
Beteng Kliwon
7 Buruk
24.47%
Katiga
21
Kajeng Paing
14 Sedang
52.49%
Katiga
28
Pasah Wage
SABTU
nama hari
Saturday
Doyobi
Sing Chi Lioek
2 Sangat Buruk
1.06%
Karo
1
Pasah Paing
9 Sangat Buruk
0.00%
Karo
8
Beteng Wage
1 Sangat Buruk
0.00%
Katiga
15
Kajeng Umanis
8 Sangat Buruk
0.00%
Katiga
22
Pasah Pon
15 Buruk
19.68%
Katiga
29 purnama
Beteng Kliwon
INGKEL
Wong Sato Mina Manuk Taru Buku